17 maart 2018

Handboek Informatiestrategie

Zelf aan de slag met een informatiestrategie?

 

Wie meer uitleg wil bij het ontwikkelen van een informatiestrategie kan gebruik maken van de instrumenten die wij daarvoor ontwikkelden. Het volledige pakket bestaat uit het Handboek Contentstrategie, de spelposter en de spelkaarten.

 


HANDBOEK CONTENTSTRATEGIE


 

Ontwikkel zelf een contentstrategie in 12 stappen met het Handboek Contentstrategie. Dit handboek helpt bij het organiseren van een contentstrategie workshop met praktische tips en instrumenten

Het Handboek Contentstrategie biedt een praktisch stappenplan met per stap diverse voorbeelden, best practices en inzichten van internationale experts. Het handboek combineert de theorie met diverse praktijkvoorbeelden van Burberry’s, Moo, Gov UK, Rijksmuseum, FBTO, de Bijenkorf en andere organisaties.

Handboek ContentstrategieStappenplan met praktische tips en voorbeelden

Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring

Behandelt alle aspecten van een succesvolle informatiestrategie

Hulpmiddelen voor een workshop informatiestrategie

Met trends en inzichten van internationale experts

Diverse praktijkvoorbeelden ter inspiratie

Onmisbaar instrument bij elk digitaal project

Verkrijgbaar als e-book

 


SPELPOSTER EN SPELKAARTEN


 

EIM strategie TIMAF 2018Het Informatiestrategiespel bevat verder een spelposter en een set spelkaarten.

De EIM strategie spelposter presenteert alle stappen bij elkaar.

Bij de bestelling van het Handboek Informatiestrategie ontvang je een gratis poster van het Informatiestrategiespel in A1-formaat.

Deze poster is handig om op te hangen bij de workshop of in de kantoorruimte waar de informatiestrategie wordt ontwikkeld.

Bekijk de EIM strategie spelposter

Spelpakket informatiestrategie

 

De EIM strategie spelkaarten (set van 13 kaarten) geven bij elke stap een opdracht en op de achterzijde enkele praktische tips en voorbeelden.

In de workshop krijgt elke groep de set spelkaarten die zij stap voor stap uitwerken. Aan het eind van de workshop heeft elke groep een concrete informatiestrategie.