19 maart 2017

Training Informatie-analyse

Informatie-analyse is het proces van het analyseren en optimaliseren van de (kwaliteit van de) informatie.

Organisaties produceren veel informatie. Dat is inmiddels zoveel informatie dat het moeilijk te beheren is. Laat staan dat men weet welke informatie belangrijk is, welke niet en welke informatie echt waarde heeft voor de klant of medewerker. Zij missen de inzichten, kennis en tools om informatie op kwaliteit en waarde te analyseren.

Informatie-analyseDe TIMAF EIM-specialist training Informatie-analyse helpt om inzicht in de kwaliteit en waarde van informatie te krijgen. Na afloop van de training Informatie-analyse heeft de cursist alle instrumenten in handen om een informatie-analyse uit te voeren, aanbevelingen te doen ter verbetering en de organisatie te ondersteunen om die aanbevelingen ook daadwerkelijk uit te voeren.

 

Leerdoelen

Wie de training Informatie-analyse volgt, weet na afloop zelfstandig:

  • Wat een informatie-analyse is en wat de waarde is.
  • Welke technieken en tools onderdeel kunnen helpen bij een informatie-analyse.

 

Inhoud

 

Tijdens deze training krijgt iedere cursist praktische instrumenten en best practices aangereikt om een informatie-analyse uit te voeren.

Elke Specialist-training wordt afgesloten met een online examen en een eindopdracht.

  • Introductie informatie-analyse.
  • Zoekanalyse.
  • Bezoekanalyse.
  • Toptakenanalyse.
  • Presentatie praktijkvoorbeeld.

 

Doelgroep

Adviseurs, business consultants, communicatiemedewerkers, content managers, informatiespecialisten en projectleiders die de kwaliteit en de waarde van de informatie willen verbeteren.

De training Informatie-analyse is op EIM Specialist-niveau. Minimaal 1 jaar ervaring met informatiemanagement of een EIM Practitioner-certificaat is sterk aanbevolen.

 

Kosten

De in-company training duurt een dag en kost € 595,- per persoon (minimaal 5 personen),

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Alle in-company prijzen zijn inclusief reiskosten en cursusmaterialen. De in-company training duurt in overleg een dagen of twee dagdelen.

 

Certificaat

 

EIM Specialist

Cursisten die de training succesvol doorlopen, ontvangen een officieel TIMAF EIM Specialist deelcertifictaat van de training Informatie-analyse.

Iedere cursist die zes EIMs deelcertificaten heeft behaald, is gecertificeerd TIMAF EIM-specialist.

 

Meer informatie?

Bel +31 (0)30 877 35 60 of stuur een bericht

 

Inschrijven