19 maart 2017

Training Digitale werkomgeving

De digitale werkomgeving is de plek waar medewerkers naartoe gaan om de informatie, mensen en tools te vinden die zij nodig hebben om hun werk te kunnen doen.

Veel organisaties beschikken over een intranet. Maar deze omgeving biedt niet de meerwaarde die het zou kunnen hebben. Ook een volgende versie naar een ‘sociaal intranet’ heeft de hoge verwachtingen niet waargemaakt. Men kan nog steeds prima zonder het intranet. Terwijl iedereen in de organisatie steen en been klaagt over de onvindbaarheid van informatie, de overload aan e-mail en het gebrek aan sociale verbinding. Een digitale werkomgeving kan wel het verschil maken, maar dan moeten zaken wel anders worden aangepakt.

Digitale werkomgevingDe TIMAF EIM-specialist training Digitale werkomgeving helpt daarbij. Na afloop van de training Digitale werkomgeving heeft de cursist alle instrumenten in handen om een digitale werkomgeving te helpen inrichten die de medewerkers echt ondersteunt in hun werk.

 

Leerdoelen

Wie de training Digitale werkomgeving volgt, weet na afloop zelfstandig:

  • Wat een digitale werkomgeving is en wat de waarde is
  • Welke technieken en tools onderdeel kunnen uitmaken van een digitale werkomgeving

 

Inhoud

 

Tijdens deze training krijgt iedere cursist praktische instrumenten en best practices aangereikt om een digitale werkomgeving in te richten.

Elke Specialist-training wordt afgesloten met een online examen en een eindopdracht.

  • Introductie digitale werkomgeving
  • De ontwikkelingen in intranet en DWO
  • Digitale employee experience
  • Operationele excellentie
  • Intranet in de architectuur
  • Best Practices
  • Presentatie praktijkvoorbeeld.

 

Doelgroep

Adviseurs, business consultants, communicatiemedewerkers, content managers, informatiespecialisten en projectleiders die een intranet of digitale werkomgevingen willen helpen inrichten die aansluit op de behoefte van de organisatie en de medewerkers.

De training Digitale werkomgeving is op EIM Specialist-niveau. Minimaal 1 jaar ervaring met een intranet of een EIM Practitioner-certificaat is sterk aanbevolen.

 

Kosten

De in-company training duurt een dag en kost € 595,- per persoon (minimaal 5 personen),

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Alle in-company prijzen zijn inclusief reiskosten en cursusmaterialen. De in-company training duurt in overleg een dagen of twee dagdelen.

 

Certificaat

 

EIM Specialist

Cursisten die de training succesvol doorlopen, ontvangen een officieel TIMAF EIM Specialist deelcertifictaat van de training Digitale werkomgeving.

Iedere cursist die zes EIMs deelcertificaten heeft behaald, is gecertificeerd TIMAF EIM-specialist.

 

Meer informatie?

Bel +31 (0)30 877 35 60 of stuur een bericht

 

Inschrijven