1 maart 2017

EIM Specialist programma

Verdieping in het vak van enterprise informatiemanagement.

“Meer verdieping in de informatiedisciplines!” Het Specialist-programma is een vervolg op de EIM Practitioner-opleiding en geeft meer inzicht in de vele disciplines van enterprise informatiemanagement (EIM).

Download de opleidingsbrochure


Resultaat


00 EIMs• Verdieping in de belangrijkste disciplines van EIM

• Breng de organisatie op een hoger niveau van informatievolwassenheid

• Ontwikkel zelfstandig een digitale strategie, met beleid en standaarden

• Ontvang na afloop van deze opleiding het EIM Specialist-certificaat


Doelgroep


Business consultant, beleidsmedewerker, communicatiemedewerker, contentmanager, informatiespecialist, IT-professional, online marketeer, marketingmedewerker, projectleider, redacteur. Iedere (informatie)professional die verdieping zoeken in de wereld van enterprise informatiemanagement en die zelfstandig of in teamverband de organisatie naar een hoger niveau in informatievolwassenheid willen brengen.

Voor EIM Specialist-programma is het EIM Practitioner-certificaat vereist. Het is ook mogelijk om losse modules van het EIM Specialist-programma te volgen. Het EIM Practitioner-certificaat is dan geen vereiste.


Inhoud


Cursisten van de EIM Specialist-opleiding volgen minimaal zes van de tien Specialist-trainingen. Elke training bestaat uit theorie, video’s, praktijkvoorbeelden, oefenvragen, een online examen en een eindopdracht. De eindopdracht wordt beoordeeld door een TIMAF-docent.

Maak een keuze uit de 10 Specialist-modules:

EIMs 01 Informatiestrategie

EIMs 02 Informatie-architectuur EIMs 03 Informatiegovernance
Informatiestrategie Architectuur Governance
Alle instrumenten om een concrete en meetbare informatiestrategie te ontwikkelen. Praktische methodieken om informatie te personaliseren en omni-channel in te zetten. Leer hoe digitale governance helpt bij het versnellen van de digitale strategie.

EIMs 04 Toolselectie

 EIMs 05 Informatievolwassenheid

EIMs 06 Metadata

Toolselectie Bepaal de digitale volwassenheid Metadata
Praktische instrumenten om de behoeften te analyseren en de juiste tooling te kiezen. Leer de informatievolwassenheid van de organisatie te analyseren en te optimaliseren. Leer metadata-instrumenten in te zetten voor vindbaarheid, personalisatie en hergebruik.

EIMs 07 Vindbaarheid

EIMs 08 Informatie-analyse

EIMs 09 Procesanalyse
Vindbaarheid Informatie-analyse Optimaliseer het procesmanagement
Leer de vindbaarheid van informatie te verbeteren. Leer het gebruik en de meerwaarde van informatie te analyseren en te optimaliseren. Leer de informatieprocessen van de organisatie te analyseren en te optimaliseren.

EIMs 10 Digitale werkomgeving

Digitale werkomgeving
Leer een omgeving te creëren waarin medewerkers alle informatie, mensen en tools kunnen gebruiken.

 


De Specialist-trainingen kunnen ook als losse modules worden gevolgd. Een EIM Practitioner-certificaat is dan niet vereist.


Kosten


TIMAF EIM Best PracticesDe in-company training EIM Specialist duurt zes dagen en kost € 3.495,- per persoon (minimaal 5 personen),

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Alle in-company prijzen zijn inclusief reiskosten en cursusmaterialen. De in-company training duurt in overleg zes dagen of twaalf dagdelen.

Iedere deelnemer van het EIM Specialist-programma ontvangt het TIMAF Information Management Best Practices e-book ter waarde van € 15,-


Certificaat


EIM Specialist

Cursisten die zes Specialist-modules succesvol doorlopen, ontvangen het TIMAF EIM Specialist-certificaat.

Dit Specialist certificaat is een opmaat naar het EIM Master-programma.


Meer informatie?


Bel +31 (0)30 877 35 60 of stuur een bericht

Download de opleidingsbrochure


Inschrijven