15 april 2017

ADVIES

Organisaties willen een succesvolle digitale strategie om hun doelen te bereiken. Maar de weg daarnaartoe is lang en vol hobbels. TIMAF helpt organisaties op weg naar een succesvolle digitale transformatie.

 

De adviseurs van TIMAF leiden organisaties stap voor stap door de digitale transformatie. Met advies over de optimale inzet van tools en technologie, maar altijd met de waarde voor de organisatie, de medewerker en de externe doelgroepen voor ogen.

 

Strategie Volwassenheid Governance
Bepaal de digtiale strategie Bepaal de digitale volwassenheid Governance
Begin met het vertalen van de organisatiedoelen naar een digitale strategie. Meet de resultaten en optimaliseer waar nodig. Analyseer de digitale volwassenheid van de organisatie en bepaal de stappen die nodig zijn om naar het gewenste niveau te komen. Breng snelheid en duidelijkheid in de organisatie met een praktische digitale governance.
Architectuur Procesmanagement Tools en technologie
Architectuur Optimaliseer het procesmanagement Toolselectie
Bouw aan een flexibel en strategisch fundament voor een optimale digitale beleving. Analyseer en optimaliseer de processen continu om meer waarde te creëren. Bepaal wat er nodig is en kies de juiste tools en technologie.
Informatiemanagement Digitale werkomgeving Vindbaarheid
Informatiemanagement Digitale werkomgeving Vindbaarheid
Optimaliseer het management van informatie in de hele levenscyclus. Richt een digitale werkomgeving in voor een optimale medewerkersbeleving. Maak informatie goed vindbaar, relevant en toegankelijk voor alle doelgroepen.

Advies nodig?

Neem contact op met Erik Hartman via erik@timaf.nl of +31 (0)30 8773560.

Wij geven advies over de digitale strategie en digitale volwassenheid voor organisaties als:

opdrachtgevers